BURSA / KESTEL - Vani Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kurum Kodu 760608
Yeni Mahalle Yavuz Sultan Selim Caddesi No 25 Kestel BURSA
Vizyon
Kurumsallaşmasını tamamlamış, eğitim geleneğini ve kültürünü yakalamış olarak ülkemizin en iyi okulları arasında yer almaktır.
Misyon
21. yüzyılın gerektirdiği bilgi ve beceri ve yeteneklere sahip; kendine yeten ve kendini ifade edebilen, kültürel mirasımıza, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan; bilgiye ulaşmayı, ulaştığı bilgiyi üretime çevirebilmeyi başarabilen bireyler yetiştirmektir
Başarılar
Okulumuzun akademik anlamda başarıları olduğu gibi sosyal kültürel ve sportif faaliyetlerde de önemli başarılar elde etmekte ve elde etmeye devam etmektedir.
Arapça ve İngilizce
Ulaşım
Okulumuz Kestel Yeni Mahalle Toplu Konutlar(Göçmen Konutları) bölgesinde yer almaktadır.Okulumuza Bursa doğu Garajından hareket eden Kestel Toplu Konutlar Minibüsü ve Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinden hareket eden 1-K, terminalden hareket eden 91 ve Karapınar Aktaş Tepeden hareket eden D7-A otobüs hatları ile ulaşım mümkündür. Ayrıca Kestel Metro İstasyonundan hareket eden D-11 otobüsüyle de okulumuza ulaşma imkanı vardır.
Var
İlçe Merkezi
İl merkezine 10 km. Okulumuz ilçe merkezindedir.