BURSA / KESTEL - Vani Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

Cuma namazını öğrencilerimizle beraber okulumuz mescidinde eda ediyoruz. Öğrencilerimiz hutbe okuyup, namaz kıldırıp, müezzinlik yapıyor. Öğrencilerimiz derslerde öğrendikleri bilgileri uygulama ile daha da pekiştirerek tecrübe kazanıyorlar.

Ara

Okulumuz 8. sınıf öğrencileriyle kahvaltıda buluştuk. Öğrencilerimize moral vermek, onların motivesyonlarını artırmak, sınav kaygılarını azaltmak amacıyla yaptığımız kahvaltı buluşmasına okul idaresi ve ders öğretmenleri katıldılar. Oldukça neşeli geçen kahvaltıda öğrenciler birbirleriyle ve öğretmenleriyle sohbet etme imkanı buldular.

Kas

8. sınıf öğrencilerimizden deneme sınavlarında derece yapan öğrencilerimize ödülleri verildi. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Okul Sporları kapsamında İlde düznlenen güreş müsabakalarında okulumuz güreş takımı İl birincisi olmuştur. Öğrencilerimizi, öğretmen ve antrenörlerimizi tebrik ederiz.

Kas

12.sınıf öğrencilerimiz ile Motivasyon Kahvaltısında buluştuk. Amacımız öğrencilerimizin motivasyonunu artırmak, sınav öncesi kaygılarını azaltmak. Okul idarecilerimize, öğretmenlerimize ve programa katılan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuzda planlanan deneme sınavlarına başladık. 12. ve 8. sınıflarımız için deneme sınavı gerçekleştirdik.

Ekm

Okuulumuzda 'Tarih Yolcuları' adlı etkinliğimizi  gerçekleştirdik. Bir bast-ı zaman hikayesi ile geçmişten günümüze gelen Alpler (Samsa Alp, Tu rgut Alp, Gündüz Alp ve Bamsı Alp) öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile sınıflarda buluştular. Orta Asya'dan başlayıp Anadolu'ya dek süren Alp anlayışını; kıyafetleri, silahları ve soruları ile tanıtmaya çalıştılar. Sorulara verdikleri güzel cevaplarla renk katan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Türk tarihimizi geçmiş ile olan bağlarımızı bugün daha da pekiştirdik. 'Tarih Yolcuları' adlı etkinliğimiz geçmişten gelen ve günümüz gençliğine ata kültürünü hatırlatıp kültürel bağlarımızı kuvvetlendirmeyi amaçladık. Etkinliğimizi gerçekleştiren başta Tarih öğretmenimiz Züleyha HAYIRLI hocamıza, öğrencilerimiz Muhammet Bilal Sevim, Yusuf Aladağ, Taner Bingöl, Veysel Karani Kitapçı'ya ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.